TIP! Strand Zomer in Nieuwkoop

Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen, op moment van schrijven een dochter van 6 en een zoon van 3 jaar oud. We wonen in het Groene Hart van Nederland, Zuid-Holland dus. Zeker met de huidige situatie omtrent de virusuitbraak van Corona, is het steeds een uitdaging om leuke dingen te blijven bedenken die we nog niet eerder hebben gedaan of die op z’n minst zorgen voor een leuke dag met elkaar! Wat ik veel heb gedaan afgelopen jaren is natuurlijk met de fiets op zoek naar leuke uitjes en kan daar zeker wel een paar tips over geven. Daarom bij deze een leuke tip die je met de fiets, of als het niet anders kan met de auto, kunt ondernemen.

Wat Vera en Sven erg leuk vinden is het bezoeken van strandjes, het maakt ze niet echt veel uit of dat nou aan de kust is of op andere plekken. Een van de leukste strandjes die ik als tip wil meegeven aan anderen is het strandje bij Nieuwkoop. Nieuwkoop is vrij groot als het gaat om oppervlakte maar waar ik het specifiek over heb is het strandje dat te vinden is aan de Meije. De manier waarop je het eenvoudig kunt vinden is door te navigeren naar onderstaand adres:

Strand Zomer
Meijepad 4
2421 AK
Nieuwkoop

www.strandzomer.nl

Het leuke is dat het adres hierboven van een ontzettend leuk strandtentje is, het enige strandtentje daar bij het strandje. Het is er niet groot maar daar zit hem ook de kracht en de lol in. Het is super overzichtelijk daar om met kleine kindjes te zijn en zelfs op hele mooie dagen is het er niet te druk, tenminste tot op heden is dat mijn ervaring geweest.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie